Καλμαζίδης: «Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο, παρά την απειρία του.

Ο Έλληνας κόουτς του «Δικεφάλου» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα αποχωρήσει με το Κύπελλο από το φάιναλ-4 της Σύρου.

Ο Καλμαζίδης αναφέρθηκε στην απειρία της ομάδας του, που ωστόσο δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους της, ενώ σχολίασε και την δυσκολία που κρύβει το γήπεδο, στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

«Ευχαριστώ όλους όσοι είναι εδώ και μας φροντίζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται αυτό το φάιναλ φορ. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και ο κόσμος θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που είμαστε εδώ και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Θα διαφωνήσω με τον Δήμαρχο για την τύχη. Νομίζω πως ο πιο ικανός θα τα καταφέρει. Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα αλλά τα έχουμε ξεπεράσει», σχολίασε αρχικά.

Ενώ για το γήπεδο πρόσθεσε: «Το γήπεδο παίζει το ρόλο του. Βλέπουμε ότι σε γήπεδα όπως της Κηφισιάς, δύσκολα νικά κάποιος. Υπάρχουν φαβορί τα οποία βγαίνουν από κάποια στοιχεία».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου:  «Δεν έχουμε εμπειρία τελικών ως ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε ομάδα ικανή και ανταγωνιστική. Μπορούμε κι εμείς όπως και οι άλλες ομάδες να ανεβούμε στο ψηλότερο σκαλί. Δεν ξέρω αν θα γίνουν καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα θα γίνουν σκληρά. Δεν μας αγχώνει που ο κόσμος θέλει τίτλους. Προσπαθούμε να φέρουμε κοντά τον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν θέλουμε να αποδείξουμε κάτι σε τρίτους».