Η παρουσίαση του νέου ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε αποκαλυπτήρια για τη φετινή σεζόν, με τις παίκτριες της ομάδας να παρουσιάζουν τη νέα φανέλα του τμήματος.

Παρουσία του γενικού αρχηγού του τμήματος Βασίλη Αγγελίδη, του διευθυντή της εταιρείας ΚΥΑΝΑ κ. Γιάννη Βασιλειάδη και των παικτριών του συλλόγου, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε την παρουσίαση του για τη νέα σεζόν.

Όσα είπε ο Βασίλης Αγγελίδης :

«Ευελπιστούμε για μια καλή πορεία, με τις μεταγραφές που κάναμε έχουμε υψηλούς στόχους για την 3άδα στο πρωτάθλημα και το F4 στο κύπελλο. Έχουμε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια τον μεγάλο χορηγό τον ΚΥΑΝΑ.

Η συνδρομή του κ. Κατσαρή είναι τεράστια. Αν δεν ήταν στον ΑΣ δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα ούτε σε συλλογικό ούτε σε ατομικό επίπεδο. Φυσικά, δίπλα μας είναι και ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της εταιρείας ΚΥΑΝΑ, κ. Βασιλειάδης πρόσθεσε:

«Για εμάς αυτή η σχέση με τον ΠΑΟΚ μετράει 8 χρόνια ζωής. Και η ομάδα και η εταιρεία πάνε καλά τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος με τον κ. Κατσαρή στο τιμόνι του. Θέλουμε σαν μια εταιρεία θεσσαλονικιώτικη και ελληνική να αναπτυχθούμε και εκτός συνόρων. Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, μετά και την επιτυχία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των γυναικών».