«Για όλους μας νέα αρχή»

Ο Ρικάρντο Κόστα, λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει για το Ντούρβερθ, δήλωσε πως όλοι τους είναι ψυχολογικά έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς του Δικεφάλου, τονίζοντας πως δεν υπάρχει άγχος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι για όλους μια νέα αρχή με νέο προπονητή. Ξεκινάει μια νέα σεζόν, με νέο προπονητή. Πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία, την νοοτροπία του μαχητή, να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα μαζί με τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και να παλέψουμε για τον τίτλο», ενώ για  το αν προκαλεί άγχος το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει πολύ νωρίς στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανέφερε:

«Όχι, δεν αγχωνόμαστε. Ξεκινάμε νωρίτερα την προετοιμασία μας και θα είμαστε έτοιμοι. Εχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας στην Ολλανδία για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Για το ότι φέτος θα κάνει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πέρσι, παρά το ότι είχαμε λίγο χρόνο για διακοπές. Γνωρίζω τους πάντες στην ομάδα, παίρνω από την αρχή μέρος στην προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό, θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρσι: «Πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν, να κοιτάξουμε το σήμερα. Ξεκινάει μία νέα σεζόν, κατά την οποία πρέπει να έχουμε τη σωστή φιλοσοφία».