«Όλοι αύριο στο ΝΑΟ»

Στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή άφησαν πολύ γρήγορη στην άκρη τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος καθώς αύριο στις 17.00 στο Ιβανώφειο έρχεται πολύ γρήγορα ο επόμενος αγώνας για τον ίδιο θεσμό. Κόντρα στον Αρκαδικό το συγκρότημα του Στέφανου Πέρκου θα επιδιώξει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου.

 

Ανοιχτό κάλεσμα απευθύνει μέσω ανακοίνωσης η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ ενώ παράλληλα ενημερώνει για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή για την περίοδο 2015-2016,και οι τιμές στις οποίες διατίθενται  είναι στα 50 ευρώ , και 100 ευρώ στις κεντρικές θύρες.

 

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή μας ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια εφέτος και θέλει το μεγάλο της  ατού που εδώ και τόσα χρόνια δίνει δυναμικό παρών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τον κόσμος μας.

 

Αυτή η νέα προσπάθεια χρειάζεται συμπαραστάτη και ο κόσμος του Ηρακλή είναι  ο εκτός παίκτης μας.

 

Η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε αφορά και τις ακαδημίες μας με ικανούς και με όρεξη για δουλειά προπονητές,  οι οποίοι με την εμπειρία τους  θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους  νεαρούς αθλητές.

 

Αύριο  25/09 και ώρα 17:00 η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Αρκαδικό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, και καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή μας να  παρευρεθεί στον  ‘’ναό’’.

 

Όλοι στις 17:00 Ιβανώφειο για μια ακόμα πρόκριση»