Προεδρική άφιξη την Δευτέρα

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του Σπύρου Παπαθανασάκη στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής θα βρίσκεται την Δευτέρα ξανά στην Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν, θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή την Τρίτη στην Κρήτη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

>> Αυτή την φορά ο μεγαλομέτοχος θα μείνει για λίγα 24ωρα στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στον Καναδά. Είναι μάλλον η τελευταία φορά, που ο Παπαθανασάκης θα έρθει Ελλάδα μόνο για μερικές ημέρες, αφού σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την οικογένειά του.

>> Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν χθες την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα κι έχει την ευκαιρία να τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ματς εναντίον του Λεβαδειακού. Δεν αποκλείεται, πάντως, να ποντάρει και σε παίκτες, οι οποίοι το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν αποτελούσαν «πρώτες επιλογές».