Παράσχος: «Πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή ήταν πολύ δύσκολο, χαρακτήρισε πολύτιμο το τρίποντο κόντρα στους «κυανόλευκους» ενώ μίλησε και για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον Σάββα Παντελίδη που με τίμησαν. Του εύχομαι να συμπληρώσει και αυτός 500 συμμετοχές. Είναι ικανότατος. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε. Ο Ηρακλής ήταν αποφασισμένος. Επαιζε την κατηγορία. Εδωσε την ψυχή του.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τη Βέροια. Φοβηθήκαμε μη χάσουμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δυνάμεις και έτσι πήραμε ένα δύσκολο τρίποντο και μας αφήνει κάποιες μικρές πιθανότητες να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση.

Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν ψηλά την ομάδα. Εχουν υψηλό κίνητρο, όμως έχουμε και παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε φρεσκάδα, όμως έχουμε προβλήματα με κάρτες».