Π.Βουτσιάς:»Στον Άρη για πάντα!» (audio)

Ο Πασχάλης Βουτσιάς φιλοξενήθηκε στον Αrena Fm και μίλησε για το πέρασμά του από τον Άρη, τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι αν γινόταν θα έμενα για πάντα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην επιθετικός του Άρη:

«Ο Άρης είναι στον σωστό δρόμο για να επιστρέψει στην Σούπερλιγκ. Έχει τους σωστούς ανθρώπους για να το κάνει και μάλιστα χωρίς περιπέτειες. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι επικίνδυνο. Τα παιδιά του Απόλλωνα δεν έχουν να χάσουν κάτι. Έχουν μεγάλο κίνητρο κόντρα στον Άρη. Και αυτό είναι το μόνο που έχει να προσέξει ο Άρης για να μην βρεθεί μπροστά σε απρόοπτα.

Για τις διαφορές που έχει ο Άρης σε σχέση μετα περασμένα χρόνια: «Ο πρόεδρος απέκτησε εμπειρία στην κατηγορία. Πέρσι ξόδεψε πολλά χρήματα και παρά την ποιότητα που υπήρχε ο Άρης δεν ανέβηκε. Η Β’ Εθνική είναι διαφορετικό πρωτάθλημα από την Σούπερλιγκ. ΤΟ πάθημα έγινε μάθημα. Ο Άρης βασίζεται πλέον σε παίκτες με εμπειρία από την Β ΕΘνικη’ και αυτήν τη στιγμή οδηγούν την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια και είναι έτοιμοι να την οδηγήσουν εκεί που ανήκει.

Για την θητεία του στον Άρη: «Είχα πει πριν πολύ καιρό ότι δεν έφυγα γιατί είχε πρόβλημα ο προπονητής ή ο πρόεδρος μαζί μου. Δεν έπαιζα. Χρειάζομαι αγωνιστικό ρυθμό στην ηλικία που είμαι. Αν μου δινόταν η ευκαιρία ξανά, δεν θα έφευγα ποτέ από τον Άρη. Θα ήμουν στην ομάδα μέχρι να τελειώσω από το ποδόσφαιρο

Για το μέλλον του: «Σήμερα έμεινα και τυπικά ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα έχω βρει ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου.

Ακούστε τις δηλώσεις του Πασχάλη Βουτσιά