Ο Ν. Θεοδοσιάδης στον Arena FM: ‘’Λίγη η Β’ Εθνική για τον Άρη’’

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ και ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, Νίκος Θεοδοσιάδης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Football League. Ο 44χρονος προπονητής επεσήμανε πως »η Β’ Εθνική είναι λίγη για τον Άρη».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στον πάγκο του Απόλλωνα: Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που ήρθα εγώ εδώ, τους τελευταίους δυόμιση μήνες δηλαδή και ανέλαβα την ομάδα, έχω προσέξει τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας. Κάθε προπονητής θέλει να περάσει τη δίκη του φιλοσοφία. Πάνω σε αυτό προσπαθώ να βάλω περισσότερη ενεργεία και περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα μου. Έχω ένα σύνολο το οποίο αποτελείται από παιδιά με στόχους και φιλοδοξίες.

Για τον Άρη: Ο Άρης είναι πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος. Έχει αγωνιστική σοβαρότητα και σταθερότητα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και έχει πολύ κόσμο πίσω του. Η Β’ Εθνική είναι λίγη για τον Άρη, αλλά τώρα πιστεύω πως βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Για το πρωτάθλημα της Football League: Η Β’ Εθνική δεν έχει τεράστιες διαφορές στις ομάδες. Εκτός από 2-3 ομάδες, οι υπόλοιπες βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Αν κάθε Κυριακή δεν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος, μπορείς να πάθεις ζημιά από οποιαδήποτε ομάδα. Ο Άρης το βίωσε αυτό στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο πριν μερικές αγωνιστικές. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε κάνει μια σειρά με καλά αποτελέσματα, αν εξαιρέσουμε δηλαδή και το ματς με την Παναχαϊκή, όπου κάναμε πιστεύω το καλύτερό μας ματς αλλά αδικηθήκαμε κατάφωρα από το αποτέλεσμα.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: Ο Άρης αυτήν την στιγμή δείχνει πως είναι ένα ποιοτικό σύνολο. Πέρα από την ατομική ποιότητα φέτος όμως έχει γίνει και ομάδα. Είναι πολλά τα ατού του Άρη, τα οποία και έχω εντοπίσει και έχω επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου. Έχω εστιάσει περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Πρέπει να δείξουμε ψυχή, καρδιά, γνώση και μυαλό αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Για την κατάσταση του Αλκαζάρ: Το γήπεδο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, ο Άρης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο επίσης και πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό ματς.