«Έτσι θα φτάσει στην κορυφή ο Άρης…»

Ο Βασίλης Παραμανίδης ,πρώην αρχηγός της ομάδας του Άρη , μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στα …κέρδη που είχαν οι «κίτρινοι» από το χθεσινό παιχνίδι ενώ πρότεινε πρωτοκλασάτους παίκτες οι οποίοι μπορούν να φέρουν τον Άρη στην κορυφή.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Βασίλης Παραμανίδης:

«Ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Να δούμε τι άνοιγμα θα γίνει του χρόνου , με τι μπάτζετ θα κινηθούμε και καλός εχόντων των πραγμάτων, σε δυο χρόνια η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο των ομάδων της Ευρωλίγκα. Χθες τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια , ο Γουάιτ ο οποίος με τα τρίποντα του κράτησε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η διαιτησία δεν επηρέασε τον αγώνα, θεωρώ ότι ήταν καλή , δεν έπαιξα έδρα φυσικά. Ο Άρης δεν έχασε αλλά κέρδισε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης χθες κέρδισε καινούργιους φιλάθλους.

Ο Άρης τον στόχο του τον πέτυχε, πήρε την τρίτη θέση. Είχε μια πολύ σταθερή πορεία, με εξέπληξε ο προπονητής και η επιλογές που έκανε. Οι παίκτες απέδωσαν πάνω των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι έργο και του προπονητή.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πρωτοκλασάτοι Έλληνες τους οποίου μπορείς να φέρεις στον Άρη αν θέλεις να γίνει πρωτοκλασάτη ομάδα. Ο Περπέρογλου παίζει στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν παίζει. Πολύ καλός παίκτης, τρομερός χαρακτήρας… Ο Βουγιούκας ακόμα μια καλή περίπτωση. Θα πάρεις και κάποιους ξένους και πας για πρωταθλητισμό.