Παυλίδης: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς»

Ο Άρης έχει την δυνατότητα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» Μπάμπης Παυλίδης και στο περιθώριο της media day της ομάδας.

Αρχικά τόνισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα είναι όλα τα παιχνίδια. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από συνεχόμενε ήττες και θα έρθει για να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Εμείς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Πρόσθεσε ότι: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν έχουμε κανένα περιθώριο γκέλας. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Ποια είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στον στόχο της:

«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε ματς. Μαζί με αυτό, θέλουμε και την στήριξη του κόσμου μας. Να νιώσουμε την ένταση και οι αντίπαλοι να καταλάβουν πόσο καυτή είναι η έδρα μας».

Για τη νέα θέση που του έχει δώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Νίκος Κωστένογλου:

«Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή την θέση. Μ’ αρέσει αυτή η θέση γιατι όσο πιο μπροστά παίζεις, τόσο πιο ελεύθερο ρόλο έχεις. Προσπαθώ ν’ ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και του προπονητή και του παιχνιδιού. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει που θα παίξω».

Αν ο Ο.Φ.Η. μπορεί να παίξε ρόλο ρυθμιστή: «Ο Ο.Φ.Η. είναι μία από τις καλές ομάδες. Θα παίξει κάποιο ρόλο ρυθμιστή. Εμείς παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Πιστεύω πως ο Ο.Φ.Η. θα είναι ρυθμιστής».

Αν αγχώθηκε που παρακολουθούσε το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο από την τηλεόραση:

«Όταν χτύπησα, ήθελα ν’ ακολουθήσω την αποστολή. Από την τηλεόραση ή όταν βγαίνω αλλαγή και είμαι στον πάγκο αγχώνομαι παραπάνω και θα ήθελα να ήμουν στο γήπεδο εκείνη την στιγμή. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλα».