Οι προπονητές της κερκίδας δεν το βάζουν κάτω

Ο Άρης νίκησε δύσκολα εν τέλει την Στεάουα Βουκουρεστίου και ο ΠΑΟΚ αν και πάλεψε σκληρά αρχικά, τελικά έχασε με ευκολία από την ανώτερη Σάρατοφ. Παρά το γεγονός της νίκης για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη η γκρίνια και πάλι έκανε την εμφάνιση της. Η ομάδα του έχει έξι νίκες στους έξι της αγώνες αλλά παρ’ όλα αυτά υπάρχουν οι γνωστοί προπονητές της κερκίδας, που επιμένουν να ξέρουν καλύτερα απ’ τους κανονικούς προπονητές τι πρέπει να γίνει στην ομάδα για να κερδίζει με 50 πόντους διαφοράς σε όλους τους αγώνες.

Κάτι παρόμοιο και για τον ΠΑΟΚ. Παρά το ότι ξέρουν ότι είναι φέτος μια χρονιά προσαρμογής σε νέα και πιο χαμηλά οικονομικά δεδομένα όλοι, παρ’ ότι η ομάδα παίζει χωρίς σέντερ (για το οποίο βεβαίως είναι και δική της ευθύνη αφού το καλοκαίρι δεν βρέθηκε ένας παίκτης της προκοπής, έστω και φτηνός), εντούτοις η γκρίνια είναι δεδομένη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ζητούν και τα «ρέστα» από τον Σούλη Μαρκόπουλο που επί τόσα χρόνια μπορεί να φτάνει την ομάδα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να την φτάνει στην 3η και στην 4η θέση. Καλό θα είναι, στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, να πηγαίνουν στο γήπεδο πρώτα και μετά να ζητούν και τα «ρέστα»…

TIPS

  • Πολύ καλό που η ΕΡΤ μεταδίδει τους αγώνες της Α2, αλλά η επιλογή του Παγκρατίου-Δόξα Λευκάδας για αύριο, ξενίζει κάπως.
  • Απ’ την άλλη όμως όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν αγώνες που να μεταδίδονται, κι όχι μόνο οι καλές.
  • Απλά σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα που χρειάζεται προβολή, προτιμάς να δεις το πιο «καλό» από άποψη ποιότητας παιχνίδι. Που σίγουρα δεν είναι το Παγκράτι-Δόξα Λευκάδας. Απ’ το τίποτα όμως…