Προέκυψε και 3ος… Αγγελόπουλος

Είχαμε τους δύο Αγγγελόπουλους του Ολυμπιακού, που οι άνθρωποι είναι νέοι και μπασκετικοί (παίζουν και καλό μπάσκετ κιόλας), προέκυψε τώρα (σχετικά) και ο Αγγελόπουλος της ΑΕΚ. Πολύ χρήμα ρίχνει και τούτος – πάει να φτιάξει μια νέα ΑΕΚ ενώ έχει αρχίσει η σεζόν, διώχνει παίκτες, παίρνει παίκτες. Μετά τον Άρμστεντ και τον Μαυροειδή, πάει να πάρει τώρα και τον υπερπασέρ DJ Κούπερ. Έδωσε, δηλαδή, ένα εκατομμύριο το καλοκαίρι (και παραπάνω) και πάει να δώσει τώρα άλλο ένα για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν με το… πρώτο (εκατομμύριο).

Τίποτα απ’ όλα τα παραπάνω δεν είναι λάθος, ή ενοχλούν. Απλά ο τρίτος… Αγγελόπουλος αρχίζει να «χαλάει την πιάτσα» εδώ στα μέρη μας. Τα βλέπουν οι φίλοι του Άρη αυτά και θέλουν τα ίδια. «Διώξε τον Τσούπκοβιτς, διώξε τον Γουότερς, διώξε τον έναν, πάρε τον άλλον», λένε.

Μόνο που ο Πρίφτης δεν είναι Σάκοτα. Ούτε ίσως έχει τόση πίεση για το αποτέλεσμα, που απορούμε γιατί να έχει, ο «Σάλε», πίεση για κάτι. Δηλαδή για τι; Για να πάρει το πρωτάθλημα; Να πάρει το Eurocup; Nα βγει 2ος; Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να καταφέρει, όσα και να ξοδέψει ο 3οςΑγγελόπουλος. Τον Ιούνιο θα τα ξαναπούμε, μπορεί και να μας διαψεύσει, όμως τουλάχιστον οι Αρειανοί δεν θα πρέπει να τον έχουν ως μέτρο σύγκρισης.