ΠΑΕ Άρης: «Σας περιμένουμε στο γήπεδο»

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στην Σπάρτη, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς την προσεχή Κυριακή (20/5) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ενώ ενημέρωσε για την δημιουργία επετειακής μπλούζας που θα μπορεί να προμηθευτεί ο φίλαθλος κόσμος μαζί με το εισιτήριό του.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής… Δύο «στροφές» έμειναν για να γυρίσουμε οριστικά σελίδα και να σβήσουμε τον… εφιάλτη της τελευταίας τετραετίας. Δύο… ανάσες ακόμη.

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Καθότι μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας μας στο φυσικό της χώρο, η αναμέτρηση της Κυριακής μοιάζει ως μια καλή συγκυρία. Αφενός για να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το θερμό μας χειροκρότημα και αφετέρου ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση…

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους την Κυριακή στο «σπίτι μας» για το τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα μας. Για να επιβραβεύσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας.

Εξαιτίας της παραπάνω συγκυρίας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τύπωσε για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν αναμνηστικά t-shirts με σκοπό να κιτρινίσουμε στις κερκίδες.

Τα t-shirts συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων και θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την ARIS F.C. Boutique (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων).

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης για το τελευταίο χειροκρότημα…

Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν…
#WeAreBack