Νίκη ψυχολογίας

Όλοι γνώριζαν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο πως το χθεσινό παιχνίδι του Καυτανζογλείου ήταν έναν παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Προσπάθησαν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι με την πλάτη στον τοίχο θυμήθηκαν την περσινή καλή εικόνα. Βέβαια ο Ηρακλής δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη η ομάδα που όλοι ίσως να περίμεναν να δουν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πρώτη νίκη όμως εντός έδρας ελάφρυνε λίγο τα πόδια των παικτών του Παπαδόπουλου και έδωσε στον προπονητή του Ηρακλή την ευκαιρία να πάρει μια βαθιά ανάσα. Διότι κι αυτός ήταν σε αναμμένα κάρβουνα όλο αυτό το διάστημα προσπαθώντας να βάλει μια τάξη στη μέτρια μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του. Πήρε όμως τα ρίσκα του αφήνοντας εκτός μάχης παίκτες με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ο Μπουλούτ αποκλείστηκε από την αποστολή ενώ ο Περόνε παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο από την κερκίδα καθώς έμεινε εκτός 18άδας. Πλέον έρχεται το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Το δεύτερο δυνατό παιχνίδι εκτός έδρας και έχοντας ακόμη νωπές τις μνήμες από τη συντριβή του ΟΑΚΑ.

Έχουν καταλάβει όμως πως το φετινό πρωτάθλημα έχει απαιτήσεις κι εκείνοι που δεν είναι έτοιμοι να μπουν στα βαθιά για να κολυμπήσουν, θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια είτε από την κερκίδα είτε από την τηλεόραση.