Με 300 ευρώ κατά ΠΑΟΚ!

Δε νομίζω ότι οι ακροατές του ARENA FM 89,4 και οι αναγνώστες της εφημερίδας ARENA PRESS, όπως και της ιστοσελίδας μας www.arenafm.gr μπορούν να παραπονιούνται για ελλιπή ενημέρωση, το αντίθετο μάλιστα.

Κάποιοι έγραφαν πριν από δυο μήνες ότι ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Τούντορ και προσλαμβάνει Χάβο ή Αναστασίου, κάποιοι άλλοι ότι ο προπονητής θα είναι ο Χριστόπουλος και ούτω καθεξής.

Τελικά, ο Τούντορ απολύθηκε και νέος κόουτς (μέχρι νεοτέρας), είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, λύση εκ των έσω, αυτή που πρότεινε ο Νίκος Βεζυρτζής, αλλά τότε δεν προχώρησε, λόγω «πείσματος» του Ιβάν Σαββίδη, για άγνωστο μέχρι στιγμής, λόγο.

Αυτά έρχονται και παρέρχονται, με στόχο να βγει ο ΠΑΟΚ αρχικά στα πλέϊ οφ και στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Εάν την πάρει και κερδίσει το «εισιτήριο» για προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει κανένας που μπορεί να διώξει τον Ίβιτς;

Εκτός εάν ο Σαββίδης αποφασίσει από τώρα να φέρει προπονηταρά, όπως περιμένουμε όλοι, προκειμένου να φτιάξει την ομάδα.

Όλα καλά μέχρις εδώ, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι μια πρόσφατη «κόντρα» μου στον τηλεοπτικό «αέρα» του Τι-Βι Μακεδονία με δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ Ολυμπιακού, έστειλε πολλά μηνύματα προς όλους.

Σήμερα, πρέπει να ξέρετε, ότι στη Θεσσαλονίκη ζουν και εργάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι-τσουράπια, που έχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ μισθό από τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, παίρνοντας τα χρήματα με «παραπλανητικό» τρόπο, μέσω τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών, ακόμη και ιστοσελίδων.

Τους πληρώνουν τάχαμου για δημοσιογράφους-ανταποκριτές και τους δίνουν ΕΝΤΟΛΗ να λοιδορούν τον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη και οτιδήποτε ασπρόμαυρο με δικέφαλο αετό, κινείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Με 300 ευρώ το μήνα γίνονται αυτά και τα «παρτάλια» που τα παίρνουν, ακολουθούν τη «γραμμή».

Τους πήρανε χαμπάρι οι ακροατές, οι αναγνώστες, αλλά ο ΠΑΟΚ ακόμη «κοιμάται» τον ύπνο του άσχετου στο επικοινωνιακό και όχι του δικαίου. Γιατί το δίκαιο λέει ότι θα πρέπει να παρέμβουν για να μην ξεφτιλίζεται ο ΠΑΟΚ. Εκτός εάν αυτοί που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν καμιά σκασίλα για τα υποτιμητικά σχόλια σε βάρος της ομάδας που τους πληρώνει και του μεγαλομετόχου που τους προσέλαβε και τους έδωσε «γλυκό ψωμάκι» σε δύσκολες εποχές…