Κωστούλας στον Arena FM: “Η άνοδος είναι ο μόνος στόχος στον Ηρακλή!” (audio)

Ο Μάριος Κωστούλας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή στο ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, με τον νεαρό αμυντικό να μιλάει στον Arena FM γι’ αυτό, αλλά και για την απόφασή του να έρθει στον Ημίθεο.

Για το αν το είχε άγχος για το ντεμπούτο του: “Σίγουρα, υπάρχει ένα μικρό άγχος στο ντεμπούτο, όμως, το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα πήγε καλά και είχαμε την υποστήριξη του κόσμου, που αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, ειδικά σε μία ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής. Ο κόσμος είναι πάντα παρών και αυτό μας δίνει την ώθηση, ώστε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για το ότι έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε μία θέση, που δεν είναι η φυσική του: “Μου ζητήθηκε από τον προπονητή μου να παίξω σε άλλη θέση και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η ομάδα κέρδισε και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για το ότι ήρθε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, που έχει το στοιχείο της οικογένειας, ενώ υπάρχουν και κάποιες συνθήκες, που είναι εφάμιλλες της Superleague, όπως το γήπεδο: “Ο Ηρακλής είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό το ξέρουμε και το βλέπουμε όλοι, αν κρίνουμε, δηλαδή, για παράδειγμα από το Καυτανζόγλειο. Λίγες ομάδες έχουν τέτοια πολυτέλεια, όπως ο Ηρακλής, και είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι”.

Για το ότι δεν βάζουν μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: “Στον Ηρακλή έναw είναι μόνο ο στόχος και αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδό μας στη Β’ Εθνική. Αυτό θα γίνει μέσα από κάθε παιχνίδι. Τέτοια ματς κρύβουν παγίδες και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να φτάσουμε στον στόχο μας”.

Ακούστε το ηχητικό εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uGBcceKrxo0&feature=youtu.be