Κοντονή οι μεγάλοι είναι πέντε και όχι τέσσερις

Από το ρεπορτάζ έρχεται η πληροφορία πως μετά τη σημερινή συνάντηση των μεγαλομετόχων της Σούπερ Λιγκ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επιδιώκει συνάντηση με τους τέσσερις(;) μεγάλους του πρωταθλήματος.

Τέσσερις έχει σημειώσει στην ατζέντα του ο Υπουργός αλλά ξέχασε την πέμπτη δύναμη που είναι ο Ηρακλής. Άλλωστε και να τον είχε στα πλάνα του, οι «κυανόλευκοι» θα ήταν εκείνοι που θα του έδιναν άκυρο διότι δεν έχουν καμία διάθεση και πρόθεση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με εκείνους που δημιούργησαν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ηρακλής να καθίσει και να συζητήσει με ποιους για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Με το τωρινό κατεστημένο η με αυτό του παρελθόντος. Ο Ηρακλής που έζησε όσο καμία ομάδα την αδικία στο πετσί του να συζητήσει τι; Για κάτι που δεν πρόκειται να γίνει;

Ο Ηρακλής έχοντας μια δυνατή πρόταση στα χέρια θα συζητήσει με τον Κοντονή μόνος του γιατί δεν έχει ανάγκη τις συμμαχίες και δεν έχει καμία διάθεση και πρόθεση να μπει και να συμμετάσχει σε καμία συμμαχία.

Απλά ο Κοντονής πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι επιβάλλεται σε αυτούς τους καιρούς να στηρίζεται σε καθαρές και κρυστάλλινες προσπάθειες και προτάσεις.