Ο Ηρακλής πονάει το βλέπει κανείς;

Είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας (διαβάστε το εδώ) την ανησυχία μας για το αν θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ηρακλής «on time» ή όχι. Αν οι λίγοι παίκτες που θέλει να φέρει τον Ιανουάριο η «κυανόλευκη» ομάδα ποδοσφαίρου θα έρθουν όταν τους χρειάζεται ή θα έχουμε καθυστερήσεις;

Και όταν βλέπουμε καθυστερήσεις σε αυτό το κομμάτι στο μυαλό μας έρχονται δύο πράγματα. Το πρώτο έχει να κάνει με την αδυναμία εύρεσης των κατάλληλων στόχων και το δεύτερο έχει να κάνει με την οικονομική αδυναμία του Ηρακλή να μπει δυναμικά σε αυτό το παζάρι.

Για το πρώτο ζήτημα όλους τους προηγούμενους μήνες υπήρχαν αρκετά ονόματα που φάνηκε να ενδιαφέρουν. Πρώτα πρώτα ήταν του Κολοβού και του Μπεν που ο πρώτος δεν παραχωρείται από τον Ολυμπιακό ενώ ο δεύτερος δόθηκε δανεικός στο Λεβαδειακό. Στη συνέχεια πήγαμε στον Αμπντουν που φαίνεται να μένει στη Βέροια. Επόμενο όνομα ο Κλέιτον που το καλοκαίρι ήταν «κλεισμένος» από τον Ηρακλή αλλά κατέληξε στην Τουρκία και τώρα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα αφού πρώτα κλείσει την πόρτα της Ελαζίγκσπορ με την προσφυγή του. Επόμενος ο Μπρεσάν που θέλει να έρθει στην Ελλάδα αλλά έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα του για να αποχωρήσει από τώρα.

Κοινώς από ονόματα Δόξα το Θεό στον Ηρακλή είχαν να ασχοληθούν με πολλά, ταξίδια σε Γαλλία, Πορτογαλία και Βραζιλία είχα προαναγγελθεί αλλά εκείνο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η διακοπή της επικοινωνίας του προέδρου με τον προπονητή μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις πριν αλλαγή του χρόνου, ήρθαν οι δύο νίκες με Καλλονή και Βέροια αλλά δεν έπαψε η ομάδα να χρειάζεται ενίσχυση αλλά και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός κι αν υπάρχει θέμα οικονομικό κι αναγκαστικά θα πρέπει να κυμανθεί σε χαμηλές πτήσεις κάτι που θα πρέπει να πληροφορηθεί κι ο κόσμος ούτως ώστε να μην περιμένει περισσότερα πράγματα φέτος. Διότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο χάθηκε μια ευκαιρία να δείξει φέτος ο Ηρακλής ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές ΜΑΓΚΕΣ οι οποίοι είναι ικανοί να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά την ομάδα παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.

Είναι κακό να γνωρίζει ο κόσμος τι του περιμένει; Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που κουβαλάει εκατομμύρια κόσμο κι όταν αυτός βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας για να τον υποστηρίξει το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει κυρίως η διοίκηση είναι να μιλάει με ανοιχτά χαρτιά.