Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα «Έπρεπε να αυτοτιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ – Βλέπω νίκη του Ηρακλή»

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα και συγκεκριμένα την μη τιμωρία του ΠΑΟΚ για το μπουκάλι στον Λαζαρίδη αλλά και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

Για ΠΑΟΚ: «Όταν κάνεις επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο δεν πατάς πάνω σε απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού  (η μη  τιμωρία του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι μέσα στον Πλατανιά). Άποψή μου, είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης θα έπρεπε να είχε ζητήσει να τιμωρηθεί κανονικά ο ΠΑΟΚ για το μπουκάλι που πέταξαν οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» στον Νίκο Λαζαρίδη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Αν γινόταν αυτό υπέρ του Ολυμπιακού, όλοι οι Θεσσαλονικείς θα είχαν ξεσηκωθεί, όμως τώρα που είναι υπέρ του ΠΑΟΚ όλα είναι μέλι γάλα. Αυτό που φαίνεται, είναι πως όποιος εμφανίζεται θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη και δεν ενδιαφέρεται για το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Για Ηρακλή: Πιστεύω πως ο Ηρακλής αν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να πάρει την νίκη μέσα στον Παναθηναϊκό. Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι να εξουδετερώσει τους δύο καλύτερους παίκτες των «πρασίνων» που είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Μάρκους Μπεργκ. Αν το κάνει αυτό πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα.

Επιμέλεια: ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ