Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα: «Ο επαρχιώτης που κατεβαίνει στην Αθήνα»

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα και συγκεκριμένα την ήττα του Ηρακλή από τον Παναθηναϊκό που ήταν η 5η στην Αθήνα καθώς δεν έχει αποσπάσει ούτε ισοπαλία στα προηγούμενα 4 παιχνίδια με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Επίσης, αναφέρεται και στην νέα εποχή του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς τονίζοντας πως ο Σέρβος έχει κάνει τα αυτονόητα.

Αναλυτικά:

Για Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θυμίζει έναν επαρχιώτη που κατεβαίνει στην Αθήνα και χάνει από ομάδες όπως η ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Πραγματικά πιστεύω πως χάνει από τον φόβο του. Όσον αφορά αυτό που ακούγεται ότι οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι, δεν αποτελεί δικαιολογία για τους ποδοσφαιριστές. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την διοίκηση, συζητάς με τον πρόεδρο και βρίσκεις μία λύση ή ζητάς να φύγεις. Αν δεν το κάνεις αυτό μπαίνεις μέσα και δίνεις το 100% για την ομάδα. Ο Ηρακλής πιστεύω πως χρειάζεται ενίσχυση για ην επόμενη αγωνιστική περίοδο για να κάνει μία πορεία ανάλογη με των οπαδών του».

Για ΠΑΟΚ:  «Στον ΠΑΟΚ δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, απλά ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε τα αυτονόητα, δηλαδή επέλεξε ένα σχήμα το οποίο ταιριάζει στους παίκτες και γι αυτό αποδίδουν καλύτερα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα-ρόστερ μαζί με τον Ολυμπιακό όμως όλο αυτό το διάστημα είχε έναν ερασιτέχνη προπονητή. Θα πρέπει να σταματήσει να είναι ΙΕΚ προπονητικής ο ΠΑΟΚ (βλ. Γεωργιάδη, Τούντορ). Αφού οικονομικά είναι ανεξάρτητος, θα πρέπει να επενδύσει σε έναν μεγάλο προπονητή με ευρωπαϊκές παραστάσεις και να πάρει παιχταράδες. Εάν δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, θα έλεγα εντάξει, να μείνει ο Ίβιτς, όμως τώρα που το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό πιστεύω πως από τώρα ο Λούμπος Μίχελ θα πρέπει να βρίσκεται πρώτα απ΄όλα σε αναζήτηση ενός μεγάλου προπονητή».

Επιμέλεια: ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ