Χωρίς Κάσσο, η προπόνηση του Άρη

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μπήκαν και πάλι σε ρυθμούς προπόνησης καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (18/02) στο Κλεάνθης ΒΙκελίδης.

Ο Πασχάλης Κάσσος έχει υποστεί ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνικου στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ, αναφέρει:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/02, 15:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν μεσημεριανή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, δεν συμμετείχε ο Πασχάλης Κάσσος.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που υπέστη ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι υποθέσεις Τάτου, Ίλιτς

Η επαφή με τον νομικό Πάρη Ατλαμάζογλου και η καταβολή μέρους των οφειλομένων στον Ανδρέα Τάτο, έφεραν και την αποδέσμευση ενός λογαριασμού της ΠΑΕ που ήταν μπλοκαρισμένος μετά την έκδοση διαταγής πληρωμής για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή. Τις επόμενες μέρες θα εισπράξει χρήματα και ο Μπράνα Ίλιτς τον οποίο εκπροσωπεί ο ίδιος δικηγόρος.