Αρχίζουν δράση οι «κυανόλευκοι» μετά τη συνάντηση στο Κατσάνειο

Η αγωνία της οικογένειας του Ηρακλή για το μέλλον της ομάδας ποδοσφαίρου στα χέρια του Σπύρου Παπαθανασάκη αντί να μειωθεί μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Όχι τόσο από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος πριν εισέλθουν όλοι για να συζητήσουν το πρόβλημα του Ηρακλή στην αίθουσα των τροπαίων, αλλά για το δρόμο που θα ακολουθήσουν από σήμερα κιόλας κατά της τωρινής κατάστασης.

Η κουβέντα των Γιάννη Παπαδόπουλου, Κώστα Τσιργογιάννη, Νίκου Ατμαντζίδη, Λάκη Παπαϊωάννου, Φάνη Τουτζιάρη, Τάσου Κατσαμπή αλλά και των απλών φιλάθλων είχε μια κοινή συνισταμένη.

Ακούστηκε το τι προτάθηκε από το Νίκο Υψηλάντη και το Φάνη Τουτζιάρη στο Σπύρο Παπαθανασάκη και ποια ήταν η απάντηση. Ή καλύτερα σχολιάστηκε το γεγονός ότι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να απαντήσει.

Και οι δύο πάντως για την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα του Ηρακλή ήθελαν με τον τρόπο τους να βάλουν κάποια πράγματα σε μια τάξη πριν το οικοδόμημα της ομάδας ποδοσφαίρου καταρρεύσει.

Όλοι παραδέχτηκαν ότι οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς πλάνο, κοινώς με μπακαλίστηκη νοοτροπία. Ο ιστορικός Ηρακλής να πορεύεται με άκρως ερασιτεχνικές μεθόδους.

Ο κόσμος από τη μεριά του ζήτησε άμεσες λύσεις προκειμένου να κάνει στην άκρη ο Καναδός τη στιγμή που ο ίδιος με ανακοίνωσή του μετέφερε στο κοινό ότι όλα λειτουργούν ρολόι στη Μίκρα.

Από σήμερα κιόλας με μια δεύτερη, αυτή τη φορά ιδιωτική, συνάντηση η οικογένεια του Ηρακλή θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της. Τι κι αν ο μεγαλομέτοχος με αντιβιώσεις προσπαθεί να θεραπεύσει τον καρκίνο στην ομάδα ποδοσφαίρου. Ο Ηρακλής χρειάζεται μια βιώσιμη λύση και ένα δυνατό πλάνο στο οποίο δεν θα περιλαμβάνεται ο Παπαθανασάκης.