Αλλάζουν τα δεδομένα για το GREXIT – Στην Αθήνα η επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA

Μόλις χτες γράφαμε σε αυτό το χώρο ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο θέμα του GREXIT, μόνο φυσικά με παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και σύμφωνα με πηγές της «ARENAPRESS», από χτες βρίσκονται στην Αθήνα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, οι οποίοι δεν αποκλείεται να βρίσκονται και αύριο στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας!
Ποιος είναι ο ρόλος της επιτροπής δεοντολογίας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας; Ρίξτε μια ματιά στην τελευταία παρέμβαση που πρότεινε την καταδίκη του Πλατινί και την δια βίου απαγόρευση με το ποδόσφαιρο και θα καταλάβετε!
Αυτή η επιτροπή θα εξετάσει και τις καταγγελίες σε βάρος προσώπων που βρίσκονται στο δ.σ. της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφανθεί εάν θα πρέπει να απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο και να ανοίξει ο δρόμος για την διεξαγωγή του κυπέλλου και την αποφυγή του ποδοσφαιρικούGREXIT!
Η εβδομάδα που «τρέχει» είναι καθοριστική για πολλά που έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έως τις 15 του μήνα πρέπει να έχουμε τελειώσει με τα εσωτερικά μας και να ανακοινώσουμε στην FIFA τι θα κάνουμε…
ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ
Την παρέμβαση της επιτροπής δεοντολογίας ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, προκειμένου οι παράγοντες της ΕΠΟ που έχουν δικαστικές εκκρεμότητες να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, μέχρι οι υποθέσεις να τελεσιδικήσουν και έτσι θα ξαναρχίσει το κύπελλο!
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα το χτεσινό ρεπορτάζ της ARENAPRESS που ανέφερε ότι θα οδηγηθεί σε παραίτηση ο Γκιρτζίκης, γιατί δε γίνεται να χάσει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά ούτε και θα αφήσει τον Υφυπουργό Κοντονή, που… «γυαλίζει το μάτι του», να οδηγήσει το ποδόσφαιρο σε GREXIT! Η ανακοίνωση-δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη, εάν διαβαστεί από κάποιους προσεκτικά, οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα: Θα παραιτηθούν όσοι εμπλέκονται σε δικαστικές «περιπέτειες» από το δ.σ. της ΕΠΟ, με παρέμβαση της επιτροπής δεοντολογίας και θα ανακοινώσει ο υφυπουργός την επανέναρξη του κυπέλλου. Κι αν παίξουν ξένοι διαιτητές, ίσως αγωνιστεί και ο ΠΑΟΚ, για να γλιτώσει τους μείον τρεις βαθμούς από του χρόνου! Αυτά…
ΥΓ: Απαράδεκτη η ενέργεια του προέδρου της Κυπριακής ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη να παίξει ποδόσφαιρο στην Κωνσταντινούπολη, φορώντας κόκκινη φανέλα με την ημισέλινο! Τρίζουν τα κόκκαλα του Σολωμού και του Ισαάκ, κουμπάρε…
Απαράδεκτο επίσης το γεγονός ότι αποδέχθηκε να ονομαστεί η πατρίδα του ως «Νότια Κύπρος» και τα Σκόπια ως «Μακεδονία», στην επίσημη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης, όπως επίσης ευθύνες έχει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.
Τραγικοί…