Το διπλό προκαλεί…

Μετά την πρώτη γεύση από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι οποίες ακόμα βέβαια βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, συνεχίζουμε κλασικά με Σκανδιναβία αλλά και αρκετές φιλικές αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Ενδιαφέρον υπάρχει και σε μια επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Φιλανδίας όπου φαίνεται να υπάρχει λάθος.

Του Μιχάλη Μουταφίδη…

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού της Σουηδίας. Η νεοφώτιστη Σίριους συνεχίζει την ονειρική της πορεία και ξεκίνησε με νίκη ,μετά την διακοπή. Η AFC μπορεί να είναι τελευταία αλλά έκανε πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μάλμε στο ντεμπούτο του Μάικλ Τζόλι και δεν αποκλείω σήμερα να τσιμπήσει και βαθμό ή βαθμούς. Ότι και να ναι η Σίριους ακόμα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις. Θα πάω στην κόντρα. Πολύ πιθανό και το GG με τους φιλοξενούμενος να έχουν σκοράρει και στα τρία τελευταία.  Από 3/4 GG και Over3.5 προέρχεται η Χάμαρμπι ενώ και η προϊστορία με την Έρεμπρο δείχνει γκολ. Θα κρατήσω το συνδυαστικό GG και over που διπλασιάζει. Τέλος η Μάλμε άρχισε να ξεφεύγει από νωρίς ,αλλά στην Χάκεν δεν θα έχει εύκολο έργο. Πιθανό το GG ενώ δεν αποκλείω και την ισοπαλία.

Φιλικό παιχνίδι παίζει το απόγευμα ο Ολυμπιακός με την Βελγική Μαλίν. Οι «ερυθρόλευκοι» προβληματίζουν και έχουν μόλις μια νίκη στα μέχρι τώρα φιλικά(με κάποια Βάτενς). Η Μαλίν δεν έχει κάτι τρομερό να επιδείξει και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει νίκη. Νωρίτερα παίζουν φιλικά ΑΕΚ (Καρπάτι) και Παναθηναϊκός(Ολεξάνδρια)  αλλά στο πρώτο είναι χαμηλή η απόδοση και στο δεύτερο είναι άγνωστο πως θα εμφανιστούν οι «πράσινοι».

Κάνω και μια στάση στην δεύτερη της Φιλανδίας όπου νομίζω ότι υπάρχει λάθος. Η Γκνιστάν είναι τελευταία, χωρίς νίκη στα 11 πρώτες αγωνιστικές, έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και στα τελευταία τέσσερα ,δέχτηκε 13(!) γκολ. Η ΟΠΣ έρχεται από μεγάλη νίκη και μετράει ήδη τρία διπλά στις έξι εξόδους που έκανε και νομίζω το διπλό δεν είναι για τόσο ψηλά. Πήρα ομαδικά γκολ ενώ με ρίσκο κράτησε και το διπλό σε συνδυασμό με το over3.5 με τις δυο ομάδες να προέρχονται από πέντε και οκτώ Over αντίστοιχα.

Δυάδα

ΣΙΡΙΟΥΣ-ΑFC       G/G       1.80

ΓΚΝΙΣΤΑΝ-ΟΠΣ ΟΠΣ OVER1.5

 

Δυάδα

ΜΑΛΙΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2              1.90

ΣΙΡΙΟΥΣ-ΑFC       X2           2.80

 

Μονά Αποδεκτά

ΣΙΡΙΟΥΣ-ΑFC       2              7.00

ΓΚΝΙΣΤΑΝ-ΟΠΣ 2 ΚΑΙ OVER3.5   4.75