Τους έκανε… κομάντος!

Μόνο έτσι μπορούσε να παίξει αυτός ο ελλιπής ΠΑΟΚ! Με ψυχή! Κι έτσι παρέταξε τους παίκτες του μέσα στη Σλοβακία, ο ψυχωμένος Ίγκορ Τούντορ, που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι «βράζει» στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ζει το παιχνίδι σα να παίζει ο ίδιος και άλλαξε… δυο μπλουζάκια!

Οι κομάντος του Τούντορ λοιπόν, έκαναν «κλικ» στον κόσμο που τους είδε, γιατί, παρά το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκαν από μεταγραφές, τα έδωσαν όλα, απέδειξαν ότι αξίζουν να παίζουν σε αυτή την ομάδα και ότι δεν είναι αδιάφοροι, όπως αυτοί που «μετακομίζουν» στην Κ20.

«ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΝΤΟΡ»

Ο Κροάτης κόουτς του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, είχε πει ότι πρώτο του μέλημα είναι η πειθαρχία και χτες για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Europa League, θέλει 14-15 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Τώρα, δεν τους έχει. Δέκα, το πολύ έντεκα, μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, εάν θέλετε να μιλάμε με βάση την αλήθεια, γιατί έτσι πρέπει.

Ο «Νόμος του Τούντορ», είναι σαφής: Πειθαρχία, τρέξιμο, πάθος!

Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτά δε λέγαμε και για την ομάδα που ήθελε να δημιουργήσει ο Άγγελος; Ίδια σκέψη, διαφορετική φιλοσοφία και σαφέστατα διαφορετική στήριξη από τον αθλητικό διευθυντή. Αυτός είναι ο «Νόμος του ποδοσφαίρου», να τρέχουν, να αγωνίζονται, να είναι ομάδα και όχι «καφενές», που έλεγε κι ο Άγγελος.

ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΟΚ

Εμένα, χτες, ο ΠΑΟΚ μου άρεσε. Δεν μπορώ να βρω ένα παίκτη που να υστέρησε αγωνιστικά. Εντάξει, έγιναν λάθη, υπήρξαν επιπολαιότητες, κυρίως από Μακ (στις ευκαιρίες) και Σκόνδρα (στην αποβολή), αλλά δεν μπορώ να μη σημειώσω ότι η ομάδα ήταν σοβαρή, παθιασμένη και σε άριστη φυσική κατάσταση. Ακόμη τρέχουν…

Δε μπορώ επίσης να μη σημειώσω τη «μαγκιά» του Τούντορ με τον Κοροβέση, που τον έριξε στα βαθιά και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Περιμένω να δω και τον άλλο πιτσιρικά, τον Χαρίση, τον οποίο κι αυτόν τον ετοιμάζει για ενδεκάδα. Αυτός ο ΠΑΟΚ, μάγκες, είναι αυτός που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του. Από την τραγική εμφάνιση της Κροατίας με τη Λοκομοτίβα, όταν πράγματι «πόνεσαν τα μάτια μας», μέχρι χτες, ο ΠΑΟΙΚ έχει μεγάλη διαφορά. Μπορεί να έφυγε ο Λούκας (καλό ταξίδι), αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα, γιατί υπάρχουν παίκτες στην αγορά, που μπορούν να έρθουν άμεσα, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα.