ΠΑΣ: Θέλει να μείνει ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης βλέπει με θετική διάθεση το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο αν και δεν έχει συζητήσει ακόμα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.

«Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα απελευθερωμένη από άγχος που έδειξε ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ.

Ο Κρηιτκός τεχνικός υπογράμμισε ότι «θέλαμε το αποτέλεσμα αυτό, για πάρα πολλούς λόγους, να είναι νικηφόρο, αλλά δεν το καταφέραμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι. Είναι σημαντικό ότι είμαστε ακόμα στην 5η θέση και έχουμε μια ακόμα αγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αυτή τη θέση».

Σε ερώτηση για το θέμα της αδειοδότησης επεσήμανε πως «η ομάδα έδειξε ότι δεν είναι επηρεασμένη από το γεγονός της μη αδειοδότησης. Και ο πρόεδρος έκανε το καλύτερο από την πλευρά του, γι’ αυτό μίλησε χθες. Εμείς είμαστε εστιασμένοι στην αγωνιστική προσπάθεια και σήμερα παίξαμε πιο καλά και από ματς που κερδίσαμε. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΣ ξεκαθάρισε: «Η διάθεσή μου είναι θετική στο να παραμείνω. Είμαι ευχαριστημένος στα Γιάννενα. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Προέχει να τελειώσει η χρονιά».

Και ολοκλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ματς κι από εκεί και πέρα θα υπάρχει ο χρόνος, με ηρεμία και με σύνεση, να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον της ομάδας».