Ο Παπαθανασάκης συνεχίζει το χαβά του

Η ΠΑΕ Ηρακλής παραμένει ένα βαρέλι χωρίς πάτο το οποίο όμως δεν λέει να αφήσει από τα χέρια του ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Για την ακρίβεια ο Καναδός δεν το βλέπει χωρίς πάτο ή καλύτερο έτσι προσπαθούν να του το παρουσιάσουν εκείνοι που τους τελευταίους μήνες τρέφει στην Αθήνα.

Η οικογένεια του Ηρακλή προσπάθησε να του δώσει χείρα βοηθείας την οποία και αρνήθηκε. Φρόντισε να απομακρύνει τους πάντες από κοντά του και να κρατήσει αυτούς που με ένα 50ευρω είναι σε θέση να του κάνουν το άσπρο μαύρο. Στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του και δεν προβλέπεται να γίνει αυτό στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οπότε για ποιο πλάνο βιωσιμότητας μιλάμε και για ποιον προγραμματισμό; Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι με τις εκχωρήσεις πληρώνονται οι περσινές υποχρεώσεις ενώ για τις φετινές δεν έχει κανένας λόγος. Μιλάμε για ένα τεράστιο άνοιγμα που δεν έχει γίνει κουβέντα με κανέναν.

Χρήματα δεν αναμένονται στο ταμείο… μόνο προσφυγές φαίνονται στον ορίζοντα και αφαίρεση βαθμών. Καναδός ανεπιθύμητος δεν φέρνει την άνοιξη στον Ηρακλή.