Ο Ηρακλής θα δικαιωθεί!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο Ηρακλής έχει ανύπαρκτη διοίκηση, δεν υπάρχει κανένας σοβαρός παράγοντας, χρωστάει τους πάντες, υπάρχουν κατασχετήρια σε βάρος της ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση που θα συζητηθεί την Τετάρτη στο διαιτητικό δικαστήριο και εκεί τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα.

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ πράγματι απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, από τον Οκτώβριο του 2015, που αναφέρει ότι «όποια ομάδα δεν εξασφαλίζει άδεια από την Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, υποβιβάζεται», κάτι που εγκρίθηκε από την εκτελεστική της ΕΠΟ και ίσχυε για την περίοδο 2015-2016.

ΜΟΝΟ που, για να ισχύει και την επόμενη χρονιά, αυτή η απόφαση θα έπρεπε να γραφτεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος 2016-2017, που τελείωσε πριν από ένα μήνα και φυσικά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είναι γραμμένη εκείνη η απόφαση, άρα δεν ισχύει.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ λοιπόν ο δικαστής; Θα ζητήσει ΚΑΠ και Προκήρυξη και θα τα ανοίξει. Θα ψάξει να βρει πού το γράφει αυτό που ψήφισαν οι ομάδες για την προηγούμενη περίοδο (2015-2016) και θα διαπιστώσει ότι δεν το γράφει πουθενά.

ΑΜΕΣΩΣ μετά, η απόφαση πρέπει να είναι μία και μοναδική: Ο Ηρακλής δεν υποβιβάζεται! Δεν μπορεί να είναι διαφορετική, σε ένα Κράτος, που πρέπει να λειτουργεί με πλήρη νομιμότητα, όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έκανε «σημαία του προεκλογικού του αγώνα» την κάθαρση και τη νομιμότητα και τώρα καλούνται οι τακτικοί δικαστές του διαιτητικού να την εφαρμόσουν, μη «υπακούοντας» στις διάφορες πιέσεις του τιμωρημένου με απαγόρευση συμμετοχής στο ποδόσφαιρο, ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, Κομπότη.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ μεγάλη «ντροπή» για την ελληνική δικαιοσύνη, εάν δεν εφαρμοστεί ο Νόμος, ο κανονισμός, η προκήρυξη, κάτι που ουσιαστικά δεν το πιστεύουν ούτε οι εκπρόσωποι ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Λίγκα.

ΓΙΑΤΙ; Μα, θέμα συζήτησης μέσα στον Ιούλιο, στην έκτακτη γενική συνέλευση, είναι να περάσουν στην προκήρυξη και αυτό που δεν πέρασαν τον Οκτώβριο του 2015! Παραδέχονται λοιπόν εμμέσως ότι τότε έκαναν λάθος που δεν το πέρασαν στην προκήρυξη, άρα δεν μπορεί να ισχύσει σε καμία αγωνιστική περίοδο εάν δεν είναι γραμμένο στην προκήρυξη.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ παραδέχονται ότι έπρεπε να το γράφει η προκήρυξη, άρα η δικαιοσύνη τι θα κάνει; Θα δικαιώσει αυτούς που δεν πιστεύουν ότι είναι σωστή η διαδικασία, ζητώντας να περάσουν την αλλαγή στη νέα προκήρυξη ή θα πάνε με το δίκαιο αίτημα του Ηρακλή να παίξει στην κατηγορία, γιατί πουθενά δεν αναγράφεται ότι «ομάδα που δεν παίρνει άδεια από την ΕΕΑ, υποβιβάζεται»!

ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί η δυνατότητα στον Ηρακλή, ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αγωνιστική του σωτηρία, να παίξει εκεί όπου ανήκει και όχι εκεί που θέλει ο Κομπότης, του οποίου η ομάδα πέφτει πέντε χρόνια και πάλι στην ίδια κατηγορία είναι! Αυτό πώς γίνεται;

ΥΓ: Ο ARENA FM 89,4 αρχίζει από σήμερα το βράδυ και για Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη έκτακτες εκπομπές για τον Ηρακλή, από τις 21:00-23:00, προκειμένου να ενημερώνουμε πιο σωστά τον κόσμο για τις εξελίξεις και να περιγράψουμε τις πορείες και τα μηνύματα των φιλάθλων του Ημίθεου, που είναι αποφασισμένοι για όλα πλέον, υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

*Από την σημερινή Arena Press