Θεωρία και παιχνίδι στο live!

Μετά το χθεσινό ρεπό, τα οποίο μάλλον ήταν ευεργετικό , το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει και πολλά να δώσει, τουλάχιστον για pre-game παιχνίδι. Το διάβασμα πάντως έγινε και πλέον είμαστε stand by για το live όπου σίγουρα θα προκύψουν ευκαιρίες.

Στην Ιρλανδία Ντροχέντα και Φιν Χαρπς είναι …πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον. Ντεφορμέ και από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Στο άλλο η Γκάλγουει είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά το παλεύει τελευταία. Η Λίμερικ είναι άνετη και έρχεται από νίκη. Πιθανό το over στο 1.90.

Στις μικρές κατηγορίες της Φιλανδίας πολλά γκολ θα δούμε λογικά στο παιχνίδι της ΒΚ-46 με την ΕσΠα. Η πρωτοπόρος παίζει με την ουραγό και τα περσινά παιχνίδια τελείωσαν 8-0 και 1-3. Μεγάλα σκορ εμφανίζουν οι δυο ομάδες και φέτος και οι γηπεδούχοι λογικά θα κερδίσουν εύκολα. Κρατάω το over3.5

Πάμε και στα φιλικά, ο ΠΑΟΚ σήμερα θα δώσει το πρώτο του σοβαρό παιχνίδι με την Γάνδη να βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας έχοντας δώσει αρκετά φιλικά μέχρι στιγμής. Δεν θα μπλέξω με σημείο, πιστεύω πάντως ότι θα δούμε γκολ. Ανεξήγητη πτώση βλέπω στον άσο της Σάλτσμπουργκ στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Οι Αυστριακοί έπαιξαν και χθες φιλικό αλλά με την δεύτερη ομάδα. Ο άσος άνοιξε στο 2.50 και πλέον βρίσκεται στο 1.75. Και εδώ λογικά θα δούμε γκολ.

Απόψε ξεκινάει στα γήπεδα των ΗΠΑ το Golden Cup στο οποίο θα αγωνιστούν 12 ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους. Στις 2 τα ξημερώματα παίζει η Γαλλική Γουιάνα(;) με τον Καναδά , ενώ δυο ώρες αργότερα έχει Ονδρούρα-Κόστα Ρίκα, το οποίο μου φαίνεται σαν μια πιθανή ισοπαλία.

 

Μονά Αποδεκτά

(18.30)ΒΚ-46-ΕσΠα over3.5

(4.00)Ονδρούρα-Κόστα Ρίκα Χ