ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Υπεύθυνος Αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής ο Γιώργος Τρίκας

ΦΟΒΕΡΑ πράγματα συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς στον Ηρακλή εδώ και δυο χρόνια, αλλά φέτος, παράγινε το κακό με την ανοργανωσιά, την ασχετοσύνη, που μας οδηγούσαν ώρες-ώρες να αναρωτηθούμε μήπως τελικά πρέπει να τους δώσουμε «Όσκαρ βλακείας», αυτούς που παίρνουν γενικά τις αποφάσεις;

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ εβδομάδα από το γραφείο Τύπου του Σπύρου Παπαθανασάκη έγινε γνωστό ότι βάζει υπεύθυνο για το… μάνατζμεντ (sic) της ΠΑΕ (;) Ηρακλής, τον κύριο Γιώργο Τρίκα (και όχι Τρίκη όπως μας τον είπαν), ο οποίος θα αναλάβει να… σώσει την ομάδα και να ετοιμάσει ο άνθρωπος αυτός το νέο πλάνο του Ηρακλή, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη και σήμερα, την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ στα αρχεία της γενικής γραμματείας Αθλητισμού και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, πέσαμε πάνω στο όνομα Γιώργος Τρίκας, μόνο που η έκπληξη ήταν μεγάλη γιατί τελικά ο συγκεκριμένος κύριος, που έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A, αλλά κόπηκε στις γραπτές εξετάσεις (λόγω όχι καλής απόδοσης ελληνικής γλώσσας) από τον Μπατάκη και πρέπει να πάει να ξαναδώσει, έχει ήδη μπει και επισήμως στον Ηρακλή.

ΟΧΙ μόνο ως γενικός διευθυντής, όπως έγραψε η ARENA PRESS, αλλά και ως… υπεύθυνος αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής!

ΜΑΛΙΣΤΑ! Υπεύθυνος αδειοδότησης ήταν ο Γεώργιος Τρίκας του Ιωάννη και της Χρυσούλας, γεννηθείς στις 17/3/1970, με τόπο κατοικίας τους Αγίους Θεοδώρους της Καρδίτσας, όπως δηλώθηκε στην ΕΕΑ από την ΠΑΕ Ηρακλής, με έγγραφο που έχει ημερομηνία πρακτικού συνεδρίασης 3/2/2017 και αριθμό πρωτοκόλλου 63.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στο πρακτικό διοικητικού συμβουλίου οι Σπύρος και Μάικλ Παπαθανασάκης, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής και Χάρης Κωστάκης, ενώ στη συνέχεια αυτό το πρακτικό προσκομίστηκε στην επιτροπή αδειοδότησης!

Ο ΤΡΙΚΑΣ βέβαια, ποτέ δεν ήταν εδώ και ποτέ δεν ασχολήθηκε με το θέμα, ενώ ήξερε ο Παπαθανασάκης ότι δεν θα πάρει άδεια, γιατί δεν πλήρωνε κανέναν όλο αυτό το διάστημα και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί κάποιος σοβαρός και να κλείσει τις υποθέσεις πιο γρήγορα και πιο μεθοδικά.

Ο ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ από όλο αυτό το σκηνικό, ήταν μακριά, γιατί προφανώς έτσι του είπαν αυτοί που τον έβαλαν μπροστά, οι… επενδυτές του, όπως λέει,  για να πάρουν την ομάδα, εάν και εφόσον σωθεί, αλλά ήξεραν εδώ και καιρό ότι δεν θα πάρει άδεια και την άφησαν έρμαιο στην ανυπαρξία του «Καναδού», κάτι που εκμεταλλεύθηκε άψογα ο Κομπότης και επειδή δεν είναι κορόιδο, εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, για Πέμπτη φορά, ρίχνοντας τον Ηρακλή!

ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ λύπη, τρελαίνεσαι και μετατρέπεται σε θυμό όλο αυτό το συναίσθημα, γιατί μιλάμε για την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας και το πώς την κατάντησε αυτός ο άνθρωπος που ήρθε από τον Καναδά για να γίνει ο «δήμιός» της, μαζί με τα τσιράκια του.

ΜΕΣΑ σε όλα, ψάχνω να βρω όλους αυτούς που έγλειφαν πατόκορφα τον «Καναδό» από την πρώτη ημέρα που ήρθε, έβγαιναν φωτογραφίες μαζί του, τον καλούσαν στα γραφεία τους για να τους… πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους και τώρα που αποδείχθηκε η «φούσκα» των 109 χρόνων ιστορίας, λάκισαν, λούφαξαν και το «παίζουν» και εχθροί του!

ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι δεν ξεχνάνε και θυμούνται τα λιμοτάγαρα της Θεσσαλονίκης, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να γίνουν γνωστοί δίπλα σε «διάττοντες αστέρες», είτε αυτοί είναι απατεώνες, είτε μπατίρηδες.

ΥΓ: Όπως και στον Γιάννη Τάκη Σάκη Μάκη Λάκη, που δικαιώθηκα, το «ναυάγιο» με τον Παπαθανασάκη το είχαμε προβλέψει από την αρχή, γι αυτό και δεν τον συνάντησα ποτέ στα τελευταία τρία χρόνια, παρά μόνο μία φορά μαζί με τον Βάσια, όταν ζήτησε να τον δει και με παρακάλεσα να τον πείσω, γιατί δεν άκουγε κανέναν ο Χατζηπαναγής και έκανε τελικά, πολύ καλά. Είχε προαίσθημα ο Βάσια για τον «Καναδό» και δικαιώθηκε, αλλά τότε του είχα πάει δώρο μια εικόνα της Παναγίας και τον ευχαρίστησα που έβγαλε τον Ηρακλή στη Superleague. Η εικόνα δεν γνωρίζω ποια τύχη είχε, ο Ηρακλής όμως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά…