Ανακοίνωσε Τσουμάνη και Παυλίδη

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται για τον Άρη αφού ανακοινώθηκαν και οι Νίκος Τσουμάνης και Χαράλαμπος Παυλίδης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη. Ο 25χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1990) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2013-2014 (ακολούθησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πανθρακικός), ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν η Κέρκυρα (2012-2013) και η Skoda Ξάνθη (2010-2012).
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ»
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Νίκος Τσουμάνης, δήλωσε στο www.arisfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο πρόεδρος. Διαπιστώνω ότι γίνονται σωστές κινήσεις και αυτό με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια. Ο ΑΡΗΣ σε δύο χρόνια θα πρέπει να βρίσκεται στη θέση που του αρμόζει».
Χαράλαμπος Παυλίδης
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παυλίδη. Ο 24χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1991) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ. Ο Χαράλαμπος Παυλίδης, που αγωνίζονταν στη Βέροια, στο παρελθόν έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Νίκης Βόλου και του Εορδαϊκού.
«Μας περιμένει σκληρή δουλειά»
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Χαράλαμπος Παυλίδης, δήλωσε στο www.arisfc.gr: «Γυρίζω πλέον σελίδα στην καριέρα μου. Έρχομαι στον ΑΡΗ με πολλά όνειρα. Όλοι γνωρίζουμε την Ιστορία αυτής της ομάδας και την δυναμική που έχει ο κόσμος της. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά».