Αηδία! Ή φτιάξτε το πρωτάθλημα ή κλείστε το…

Η σκανδαλώδης απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού, η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα, οι κινήσεις του ΠΑΟΚ και το μέλλον του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τι είναι Δικαιοσύνη τελικά; Ποιος την αποδίδει; Πως είναι δυνατόν ενώ αποδέχεται όλες τις κατηγορίες για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να επιρρίπτει της χαμηλότερες ποινές στους «ερυθρόλευκους»; Γιατί απέκλεισε τον α’ παρατηρητή (Θεμιστοκλής Βαλσάμης) του ίδιου αγώνα;

Τα ερωτήματα πολλά. Η πραγματικότητα ωστόσο μία. Για ακόμη μία φορά, στα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός την βγάζει …λάδι και ενώ υπάρχει ξεκάθαρη καταγγελία για βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου (επισύρει -6 βαθμόύ), τιμωρείται με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (από του χρόνου φυσικά) και πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ. Σιγά τα ωά. Τι άλλο θα πρέπει να γίνει τελικά για να του επιβληθούν οι ανάλογες ποινές που προβλέπει ο κανονισμός;

«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ» ΘΡΑΣΟΣ

ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ

Η (χθεσινή) είδηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα γεγονότα στο Φαληρικό Στάδιο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, έφερε την έντονη  …δυσαρέσκεια στο λιμάνι, με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να ετοιμάζονται να ασκήσουν έφεση.

Πραγματικά οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια κι ενώ αρνούνται να παραδώσουν το υλικό από τις κάμερες (ειπώθηκαν διάφορες δικαιολογίες), θεωρούν πως αδικήθηκαν κιόλας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, την στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί η απόφαση για τα άλλα …ωραία που συνέβησαν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο ίδιο «άγιο» γήπεδο.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ…

Ως έχων έννομο συμφέρον, ο ΠΑΟΚ ενεργοποιήθηκε από νωρίς πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Έτσι και τώρα, είμαι πεπεισμένος πως το νομικό επιτελείο του «Δικεφάλου» θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση αν και τα περιθώρια είναι στενά, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη απόφαση που πάρθηκε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΟΠΑΔΟΙ, ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ;

Αλήθεια, τι πρωτάθλημα θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί όλων των ομάδων; Είναι δεδομένο πως το ένστικτο της νίκης έχει εισχωρήσει βαθιά μέσα σε κάθε οπαδό, όμως αυτό πρέπει να αλλάξει για να δούμε κάτι καλύτερο. Ας ενεργοποιηθούν κι ας αποφασίσουν τι επιθυμούν να παρακολουθούν. Όσο για τον ΠΣΑΠ, είναι δυνατόν να δέχεται χωρίς να αντιδρά τέτοια αντιμετωπίσει στους ποδοσφαιριστές;